Nasıl yardımcı olabiliriz? 444 0 245

Proemtia, online ödeme seçenekleri sunmanın yanı sıra bütün ödeme ve tahsilat işlemlerini de otomatik olarak gerçekleştirir. Platform, yüksek güvenlik standartları sağlayarak müşterilerin ödeme bilgilerinin güvenli bir şekilde saklanmasını ve işletmelerin finansal işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yönetmelerine olanak sağlar.

Proemtia: Demir Çelik Sektörü İçin Kolay Ödeme Platformu

Ülkemizin lokomotif sektörlerinden biri olan demir çelik sektörü, sürekli gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Bu büyük sektörün en büyük problemlerinden biri ise ödeme sistemlerinin karmaşıklığıdır. 


İş Bankası Proemtia Nedir?


Proemtia, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren firmalar için geliştirilmiş bir platformdur. Platform, işletme sahiplerine tüm ürün ve hizmetlerini online olarak satma imkanı sunarken aynı zamanda ödeme altyapısı da sağlar.


Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların ödemelerde yaşadıkları sorunlara çözüm olacak bir platform olan Proemtia, kolay ödeme seçenekleriyle sektöre ciddi bir destek sağlıyor. Proemtia Ankara içinde demir çelik sektöründe firmamızda yer almaktadır. Proemtia platformunun avantajlarından detaylıca faydalanmanız için güncel demir fiyatları sayfasını sitemizden takip edebilirsiniz.


Proemtia Kart Nedir? Taksitli Ödeme İmkanları Nelerdir?


Proemtia platformu kredi kartı ödeme entegrasyonu yoluyla online kredi kartı ile ödeme yapma imkanı sunarken, "şimdi al 180 gün sonra öde" sistemiyle de müşterilerine ekonomik avantajlar sunar. Taksitli alışveriş, taksitlendirme ve erteleme kampanyaları da sunuluyor. Proemtia'da peşin işlemleri taksitlendirme kampanyalarından faydalanın.


Proemtia Kimin?

İş bankası grubunun kurucusu olduğu endüstriyel pazaryeri olan Proemtia ile İş Bankası kredi kartı sahiplerine 12 taksit veya iş bankası müşterilerine özel düşük vade farkı ile alışveriş yapma imkanı tanır. Böylece, demir çelik ürünleri satın alan müşteriler, daha uygun ödeme koşulları altında ürünleri satın alarak bütçelerini daha sağlam temellere oturtabilirler.


Proemtia platformu, ödeme esnekliği bakımından da oldukça avantajlıdır. Müşteriler, ödeme yöntemleri arasında seçim yapabilirler. Kredi kartı ödeme seçeneğinin yanı sıra, müşteriler aynı zamanda banka havaleleri veya EFT yoluyla ödeme yapabilirler. Firmalar da tüm ödemelerini kolayca yönetebilirler.



Platformu kullanmak için herhangi bir teknik bilgi ya da sektörel deneyim gerekmez. Özellikle küçük işletmeler ve KOBİ'ler için ideal olan Proemtia, kolay kullanımıyla herkesin kullanabileceği bir platformdur. Ankara profil fiyatları için en hesaplı alışveriş için taksitle alım imkanı Yakup Yılmaz'dadır.


Sistemi kullanmak, işletmelerin çevrimiçi satış kanallarını genişletmesine yardımcı olurken aynı zamanda finansal yönetim süreçlerini de yakından takip etmelerine olanak sağlar.


Proemtia platformu, demir çelik sektörü için kolay ödeme seçenekleri sağlayarak işletmelerin ödemelerini yönetmelerine yardımcı olur. Kolay kullanımı, farklı ödeme seçenekleri ve yüksek güvenlik standartları nedeniyle işletmelerin finansal yönetim süreçlerini daha hızlı ve verimli hale getirir. 


Hem firmalar hem de müşteriler için büyük avantajlar sunan Proemtia, demir çelik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin ve tüketicilerin tercih ettiği, sac fiyatları için de Yakup Yılmaz Boru Profil stokları ve desteğini de alan bir platform haline gelmiştir.

Yakup Yılmaz Boru Proemtia'da


Demir çelik firmaları içinde Proemtia onaylı satıcılar listesinde yer alan firmamız ile ödeme yapmak artık daha kolay! Yakup Yılmaz Boru Profil Proemtia dijital platformuyla birlikte sizlere demir, sac, profil, hadde demirleri ve tüm konstrüksiyon çeşitlerinde hizmet verecektir.

Proemtia Ücretli mi?

Ücretsiz üye olabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük demir çelik pazaryeri platformlarından Proemtia'da Yakup Yılmaz Boru Profil sayfasından ya da buradan müşteri temsilcilerimiz ile hızla alış verişinizi tamamlayın.

Proemtia sitesinde Yakup Yılmaz Boru Profil ürünleri alımı yapabilirsiniz

İş bankası kredi kartı sahipleri için 12 taksit seçeneği ve müşterilere özel düşük vade farkı sunan Proemtia, profil demir fiyatlarından hurda demir fiyatlarına kadar geniş bir yelpazede çelik fiyatlarını kapsıyor. Yakup Yılmaz Boru Profil'den verilen siparişlerinizde de Proemtia ile ödeme yapabilirsiniz. Alışveriş yapmanız daha kolay ve esnek hale geliyor.

Profil piyasalarındaki gelişmeleri ücretsiz SMS olarak almak için;

Profil piyasalarındaki gelişmeleri ücretsiz E-POSTA olarak almak için;